Ontdek de mooie steengoed-glazuren van Amaco.

Ons assortiment bevat de Potter's Choice (PC), Celadon (C), Potter's Choice Flux (PCF) en de Shino (SH) glazuren. Inhoud 473 ml.

Potter's Choice

De Potter's Choice glazuurserie is ontworpen met de pottenbakker in gedachten! Deze prachtige glazuren voegen vloeiende kleuren en effecten toe aan gladde of getextureerde artikelen, met optimale resultaten bij Cone 5/6. Door deze glazuren te gebruiken, stapt u in de verschillende keramische glazuurtradities van vele culturen door de geschiedenis heen. Bekijk onze PC Layering-galerij om alle geweldige resultaten te zien die u in uw eigen studio kunt uitproberen! Klik hier Amaco.com

Potter's Choice Flux

Maak kennis met de Potters Choice Flux-glazuren! Alles wat je leuk vindt aan PC-17 Honey Flux – de zacht vloeiende uitstraling, de interactie met andere glazuren en hoe het de textuur op lichte en donkere kleisoorten accentueert – nu in nog zes kleuren. Voedselveilig, mooi, vloeibaar en kan alleen of in combinatie met andere Amaco-glazuren worden gebruikt voor eindeloze creatieve mogelijkheden. Elk Potters Choice Flux-glazuur heeft zijn eigen karakter en schoonheid.

Celadon

Net als de prachtige oude glazuren waarnaar ze zijn gemodelleerd, zijn de AMACO Celadon-glazuren glanzend, transparant en vormen ze een prachtig geheel om levendige accenten toe te voegen aan gestructureerde oppervlakken. Deze speelse celadons zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn 100% mengbaar – ideaal om de perfecte kleur te vinden!

Shino

Beïnvloed door de bescheiden aardsheid van theeceremoniekommen, geven onze Shino-glazuren een traditionele hoog-ijzerlook aan elk klei type. Mooi op getextureerde of gladde oppervlakken, mengbaar om de juiste mate van mat of glanzend oppervlak te verkrijgen.